Aksidenti që ndan internetin: Cili nga vozitësit duhet fajësuar?

Një gërvishtje e vogël që u krijua në një aksident të lehtë midis dy automjeteve në parkingun ka nxitur internetin dhe ka shkaktuar një diskutim rreth gabimit të shoferit, raporton DailyMail.

Një fotografi e përplasjes tregon një Ford të bardhë duke u përpjekur të dalë nga hapësira e tij e parkimit dhe shoferi i Hondës drejton në një vend parkimi të drejtë pranë tij. Shoferi i Fordit padyshim nuk ka parë një automjet tjetër duke vozitur mbrapa dhe e goditi atë mënjanë.

Fotografia u postua në Facebook dhe shpejt provokoi një diskutim të ashpër. Shumica e njerëzve mendojnë se vozitësi i Fordit ishte gabim.

“Është krejtësisht një faj i tij. Honda ishte tashmë në gjysmë të rrugës, kur Ford filloi të lëvizte. Shoferi i Fordit nuk e ka parë fare”, thotë një komentues.

Por së shpejti ka pasur një debat intensiv rreth asaj nëse Honda ishte fajtor.

“Faji është 50/50 … Këta dy klounë duhet të hapin një cirk”, shkroi një person.

“Si është shoferi i Hondës kloun pasi u përpoq të parkohej? Vozitës i vetëm kloun është shoferi i Ford-it”, shkroi një përdorues tjetër në përgjigje të një komenti.