7 hapa të thjeshtë për të zvogëluar hapësirën në gardërobën tuaj

Problemet me gardërobë shkaktohen nga hapësira e vogël, këto janë mënyrat se ti të eliminojmë këtë problem.

Problemi më i madh tek rrobat është hapësira për ti vendosur ato. Në të shumtën e rasteve gardëroba jonë mund të jetë jo e koordinuar dhe me pakë hapësirë. Sa herë që bëni ‘shopping’ hapësira për ti vendosur rrobat zvogëlohet edhe me shumë.

1.Filloni me një pastrim
Filloni pastrimin e rrobave, në kuptimin që ti largoni rrobat më pakë të nevojshme dhe të vjetra që tu leni hapësirë rrobave të reja në dollap.
2.Mendo vertikalisht
Vendosi rrobat në mënyrë vertikale që të zënë hapësirë më pakë. Vendosja e rrobave në mënyrë vertikale liron hapësirën në dollap dhe gjithashtu rrobat nuk ndrydhen mes vete.
3.Shfrytëzoni hapësirën mbi varësen e rrobave
Nëse dollapi juaj nuk ka hapësirë të mjaftueshme për rrobat që ju posedoni, atëherë mundohuni që të shfrytëzoni pjesën e sipërme të varëses së rrobave.
4.Drejtoni varëset tuaja
Nëse jeni dikush që ka një varëse rrobash prej druri ose një pengesë për ato prej sateni të mbushur, tani është koha për të bërë një fletë të pastër dhe për t’i tregtuar ato për varëse rrobash ultra të holla dhe për kursimin e hapësirës.
5.Varni aksesorët tuaj
Organizatorët e varur të këpucëve mund të përdoren gjithashtu për gjëra të tilla si syze dielli, rripa, stoli të dendura, shalle dhe çdo gjë që mund të rrokulliset dhe futet brenda.
6.Konsideroni disa shtesa të pavarura
Ne e duam idenë e shinave rrobash. Jo vetëm që janë praktike dhe të përballueshme, ato mund të jenë mjaft të guximshme për të mbajtur një gardërobë dimri ose verë, veçanërisht nëse jeni të shkurtër në hapësirë.
7.Dyert mund të dyfishohen si hapësira e varur gjithashtu
Gjeniu i një varëse rrobash ose raft goditjeje në radhë të parë nuk ka shpime, dhe ata potencialisht e shfrytëzojnë hapësirën që përndryshe do të shkonte plotësisht e lirë. Përdorni ato për rrobat, lidhjet, apo edhe tufën tuaj të preferuar, aksesorët e flokëve dhe thurjet e tjera.