23-vjeçarja martohen me biznesmenin 71-vjeçar: Ishte dashuri me shikim të parë

Një vajzë 23-vjeçare nga shteti i Filipineve është martuar më një 71-vjeçar britanik.

Të gjitha kanë dyshimë për martesën e tyre por vajza me emrin Lorie fe Fales thotë se është e dashuruar më me të.

Ajo e njohu atë me atë Facebookut në vitin 2014 dhe biznesmeni Thomas Greig ra në dashuri më shikim të parë dhe pse vajza u step për shkak të moshës.