10 gjëra të smartfonit tuaj që mbase nuk e keni ditur si t’i përdorni

Smartfonët kanë mjaft shumë speficika ‘të mençura’ të cilat nuk i dijmë!
Epo, mbase edhe nuk do të mund t’i dijmë të gjitha, mirëpo së paku disa që na duhen, transmeton lajmi.net

Nëpërmjet një video në ‘Youtube’ ju do të njiheni me disa karakteristika dhe specifika të smartfonit tuaj që mbase nuk i keni ditur.

Shikoni videon.