10 detaje që e bëjnë çdo grua të duket e çrregullt

Ka detaje shumë të vogla që mund ta bëjnë një person të duket i çrregullt.

Kur dëgjojmë fjalën, “e çrregullt”, imagjinojmë dikë me rroba të rrudhura me flokë të palara dhe të veshur me këpucë të vjetra. Sidoqoftë, kjo pamje është disi e ekzagjeruar.

Ne kemi analizuar pamjet e njerëzve me shumë kujdes dhe jemi gati të ndajmë një listë detajesh që mund ta bëjnë këdo të duket i çrregullt.

Këpucë të çrregullta: sholla të bardha të palara, por të pastra sipër

Për të zgjatur jetën e këpucëve dhe rrobave tuaja, është e rëndësishme të kujdeseni mirë për to. Rrobat tuaja duhet të jenë të pastra- është gjëja më e rëndësishme.Shumë shpesh, këpucët janë të pastra, por ajo që shumë njerëz nuk e shohin është sholla e bardhë. Në fillim, ata duken në rregull, por pas disa kohësh, të gjitha papastërtitë mblidhen mbi to, duke e bërë të gjithë këpucën të duket e çrregullt.

Kaloni disa minuta në pastrimin e tyre sa herë që i vishni.

Makijazh i mbetur në flokë

Disa vajza ka të ngjarë që të kenë qenë me nxitim dhe aksidentalisht kremi i fytyrës ka përfunduar mbi flokët e tyre.

Nuk është gjithçka aq e dukshme, por gjithsesi, merrni një moment para se të dilni nga shtëpia për të kontrolluar pamjen tuaj në pasqyrë.

Kutikulat e rritura në thonjtë me xhel

Nëse nuk keni kohë për të shkuar në një sallon mjaft shpesh, provoni t’i jepni vetes një manikyr në shtëpi për t’i bërë kutikulat të duken të rregullta.

Qerpikët e rremë të bërë keq

Është e rëndësishme të monitoroni gjendjen e qerpikëve të rremë dhe të mos humbni momentin kur ato fillojnë të duken keq.

Ndonjëherë, kemi fat dhe qerpikët bien bukur, por shumë shpesh, ato bien në mes të syrit, duke formuar një vend të zbrazët. Nëse nuk keni kohë të mjaftueshme për të shkuar tek një sallon, hiqni qerpikët vetë.

Sapun nën dhe në unazat tuaja

Njerëzit rrallë heqin unazat kur lajnë duart, në fund të fundit, ato janë të lehta për t’u hedhur dhe humbur.

Por shumë njerëz kanë problemin e ngjitjes së sapunit nën unaza dhe është e vështirë të vërehet menjëherë. Për të shmangur situata të tilla, përdorni sapun të lëngshëm pasi është shumë më i lehtë për t’u larë.

Një tufë faturash në çantë

Ndonjëherë, ne marrim kusuret dhe faturat tona dhe i fusim të gjitha në çantën tonë. Por kur ka shumë fatura, çanta fillon të duket si një mini-Narnia.

Nëse keni nevojë të mbani fatura, gjeni një xhep të veçantë për to. Nëse e bëni këtë, nuk do të duhet të shpenzoni 30 minuta sa herë që duhet të gjeni çelësat tuaj. Sigurohuni që në çantën tuaj të keni vetëm gjërat që ju duhen vërtet.

Veshja e llojit të gabuar të ndërresave

Ndonjëherë, të brendshmet e gabuara mund të prishin të gjithë pamjen. Ju duhet të merrni parasysh shumë gjëra të rëndësishme kur zgjidhni të brendshmet e duhura. Të gjitha pjesët e sytjenave duhet të duken mirë nën rrobat që keni veshur për momentin.

Gjurmët e hekurosjes së keqe në rroba

Edhe nëse i hekurosni shpesh rrobat, nuk do të thotë që e bëni mirë, transmeton supershendeti. Nëse e bëni keq, rrobat do të duken ende të çrregullta.
Për të shmangur vijat e dukshme, hekurosni bluza, këmisha dhe më shumë në temperaturën e duhur për pëlhurën specifike dhe në brendësi të saj.

Njollat e produkteve të bukurisë në duar

Pika më e rehatshme për të provuar produktet e bukurisë është dora e majtë. Këtu vendosim themelin që më pas përhapim rreth fytyrës.

Kjo do të thotë që ne shpesh kemi njolla në duart tona që nuk duken shumë mirë. Për të hequr këto mbetje të makijazhit nga dora juaj, merrni një shishe me ujë micellar ose peceta për heqjen e makijazhit.

Një celular dhe pajisje të papastra

Ne përdorim celularët tanë çdo ditë dhe i kemi gjithmonë me vete. Pra, nuk është për t’u habitur që ato nuk duken gjithmonë të shkëlqyera, por me një ekran të mbuluar me gjurmë gishtash.

Për ta bërë që telefoni të duket më mirë, mësohuni ta fshini me një pecetë disa herë në ditë. Siç e keni vënë re me siguri, papastërtia duket tmerrshëm.

Nëse nuk mund të ndryshoni këllëfët mjaft shpesh, blini një të thjeshtë të lirë që mund ta përdorni vetëm kur është me të vërtetë e rëndësishme që të gjithë aksesorët tuaj të duken perfekt.