Stresi, policia dhe motivet politike

Problemet me policin nuk kanë të ndalur, Arkimed Lushaj a po i njohur për publikun si Stresi, të martën mbrëmje është ndaluar nga policia e shtetit, me motive politike.

Kësaj radhe nuk është mbajtur Stresi në polici por reperit i është konfiskuar vetura pa ndonjë arsye dhe këtë të premte ai ka arritur rikthej prapë veturën.

Stresi ka hedhur një video në insta story, duke shkruar “Fuck Police BB4life”.

Në video shihet Stresi duke biseduar me atë që e ka ndalur, ku reperi i drejtohet policit,”Kush të tha shefi a po” ndërsa polici thotë “e din ti kush”.