Zhvishet Iggy Azalea: Krenare për trupin tim (FOTO)

Iggy Azalea është bërë imazh i të brendshmeve Bonds.

Këngëtarja ka ekspozuar format e saj dhe ka pohuar se ndihet krenare për trupin që ka.

Azalea edhe më herët është njohur për linjat që ka, kënga me Jennifer Lopez dhe ajo me Rita Oran janë dy nga këngët ku më së miri shihen linjat e këngëtares./GT/

aza3 aza1 aza2