Zbulohet arsyeja e vëretë pse Çiljeta është ndarë nga bashkëshorti

Edhe një nga këngëtaret tona ka zgjedhur karrierën para martesës.

Vetëm para disa kohësh Çiljeta foli për herë të parë hapur për martesën e saj.

Ajo ka pranuar se i ka dhënë fund lidhjes me Chris, duke thënë se marrëdhëniet në distancë nuk funksionojnë.

Ajo gjithashtu ka thënë se në çdo vendim në lidhje me djalin e saj, do të marrë pjesë dhe Chris. Megjithatë sipas informacioneve më të fundit, arsyeja shkon përtej distancës.

“Bashkëshorti i këngëtares i ka kërkuar asaj që të largohet nga Tirana dhe të vendosen bashkë për një jetë tjetër në Brazil, vend ku jeton dhe punon Chris, por që Çiljeta nuk ka qenë e gatshme t’i japë fund karrierës muzikore” .

Fakti që për momentin ajo është në kulmin e saj, mund ta ketë detyruar këngëtaren të bëjë këtë zgjedhje të vështirë.