Vildane Zeneli e “kall” me gjoks Sahit Plisin

Vildane Zeneli është parë në xhirimet e filmit “American Movie” së bashku me Stupcat.

Ajo ka treguar gjoksin duke qëndruar afër “Sahit Plisit” derisa Sabija duke xheloze afër tyre.

Filmi “American Movie” pritet të dalë sot.

Modelja që punon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ne profilin e saj në Instagram ka postuar disa video dhe fotografi nga skenat me aktorët Vedat Bajrami e Osman Azemi.