Veshja e shkurtër gati sa nuk i zbuloi gjithçka Angela Martinit

Angela Martini ka pozuar joshëse.

 

Angela Martini e ka ndarë me ndjësit një imazh të ri në Instagram.

Ajo është shfaqur e veshur shkurt dhe kjo veshje gati sa nuk i ka zbuluar gjithçka në pjesën e poshtme të trupit.

Bukuroshja shqiptare njihet për imazhet e tilla dhe konsiderohet si një ndër emrat që ndiqet nga një numër i madh i njerëzve në rrjete sociale.

Angela Martini së fundmi e ka botuar edhe librin e parë ku flet mbi jetën e saj.