Vera Ora e nis ditën me thënie frymëzuese

Vera Ora fillon mëngjesin me një mesazh për të gjithë.

 

Vera Ora është goxha aktive në rrjete sociale, në të cilat nuk i kurse  edhe këshillat e mesazhet për gjininë femërore dhe jo vetën.

Ditën e sotme, ajo e nisi me një fotografi, në të cilën shfaqet e veshur me veshje sportive, pasi ajo nuk i lë anash asnjëherë ushtrimet.

Sipër kësaj fotografie, Vera la një mesazh ku shkruan “Mirëmëngjesi, zgjohu, ji i mirë me veten dhe të tjerët”.

Për ndryshe, Vera Ora në këtë kohë pandemie ka qenë e angazhuar në vijën e parë bashkë me punonjësit e kujdesit shëndetësor, për t’iu dalë në ndihmë qytetarëve në këtë periudhë pandemie.