Vedati në rolin e ‘Fukës’ ironizon me mësimin ‘online’: Kena me sos testin e PISA-s

Sot ka filluar mësimi ‘online’ edhe për klasat e para.

 

Shkollat fillore nga klasa e parë deri në të pestën kanë filluar mësimin nga largësia ‘online’ për lëngët gjuhë shqipe dhe matematikë.

Vedat Bajrami sot ka angazhuar ‘Fukën’ për disa skeqe teksa mësuesja po mbante orën mësimore.

Aktori ironizoi me situatën duke thënë një postim: U knaqëm duke mësuar këna me sos testin PISA (Programin për vlerësimin ndërkombëtar të nxënësve).