Tuna nuk i beson mjekëve nga Kosova, ja ku ka vendosur ta lindë djalin

Tuna është në muajin e shtatë të shtatzënisë
E sipas burimeve të Prive, këngëtarja mendon që fëmijën e saj ta lind në qytetin e Shkupit.

Po ashtu, këngëtarja është e angazhuar në realizimin e një kënge dhe klipi që pritet të dal gjatë verës, duke e mbushur kështu boshllëkun që ajo do e lë pasi do jetë në pushim të lehonisë.

Tuna menjëherë pak ditë pas ndarjes nga Cozman u bashkua me Patris Berishën.

Po ashtu, menjëherë shpërthyen spekulimet për shtatzëni të saj me Patris Berishën, teksa për fëmijët dashurinë nuk e fshehi në asnjë intervistë.