Tuna në përkrahje të kunatit (Foto)

U fol disa herë për raportet e tyre, por del që ato janë shumë të mira.

Bëhet fjalë për raportet e Tunës me Norën dhe kunatin e saj Robertin.

Këngëtarja ka treguar përkrahjen e saj për Robertin duke shpërndarë projektin e tij të fundit “Margarita”.

Të njëjtën gjë ka bërë edhe Patrisi.

Roberti erdhi me këngë të re vetëm pak kohë pasi solli bashkëpunimin me bashkëshorten e tij, Norën.