Tuna dhe Patrisi se ndjekin më njëri-tjetrin në Instagram

Tuna dhe Patrisi po kalojnë në një krizë bashkëshortore.

Javë më parë këngëtarja në profilin e saj në Instagram kishte fshirë mbiemrin e bashkëshortit Berisha duke e lënë vetëm Tuna Sejdi, shkruan lajmi.net.

Teksa zërat për një ndarje vetëm shkonin duke u shtuar, Tuna bëri një tjetër veprim me të cilin një farë mënyre konfirmoi krizën me Patrisin.

Ajo iku për pushime në Republikën Domenikane vetëm me djalin e saj pa Patrisin.

Dhe tani shohim se dyshja më nuk ndjekin njëri-tjetrin as në rrjete sociale, duke thelluar kështu edhe më shumë krizën.