The Weeknd dhuron 500 mijë dollarë për mbështetjen e protestuesve në SHBA

The Weeknd ka qenë një mbështetës i madh i protestuesve gjatë këtyre ditëve.

The Weeknd ka kërkuar nga njeërzit me xhepat e ‘thellë’ donacione për të mbështetur protestuasit që po kërkojnë drejtësi për vrasjen e George Floyd, shkruan Complex.

Ëeeknd gjithashtu tregoi faturat për një numër kontributesh që ai bëri në total 500 mijë dollarë. Artisti “After Hours” kontribuoi 200 mijë dollarë në Rrjetin Global Lives Matter Black Lives, 200 mijë dollarë për fushatën e Know Your Right të Colin Kaepernick dhe 100 mijë dollarë në National Bail Out.

“Vazhdoni të mbështesni vëllezërit dhe motrat tanë atje, duke rrezikuar gjithçka për të bërë ndryshime aktuale për jetën e personave me ngjyrë. Duke u bërë thirrje të gjithëve që kanë mundësi të dhurojnë shuma të mëdha dhe nëse keni më pak ju lutemi jepni aq sa mundeni edhe nëse është një sasi e vogël”, tha The Weeknd.