“Të të provoj”, prezantuesja shqiptare replika me ndjekësin e fiksuar pas saj

 Një ndjekës është fiksuar pas prezantueses shqiptare.

Prezantuesja e sportit, Hygerta Sako, është një prej emrave të ekranit e cila ndiqet nga një numër jo i vogël i njerëzve në Instagram.

Duke qenë kështu, ka të atillë që nëpërmjet komenteve ia shprehin simpatinë që e kanë ndaj saj.

Ndër ta një ndjekës me të cilin e ka zhvilluar një bisedë nëpërmjet komenteve edhe vetë ajo.

Komentuesi e ka cilësuar Hygertën si ‘superpjeshkë’, ndërsa moderatorja ka replikuar ndaj tij, duke e korrigjuar ndjekësin, teksa i shkruan se ajo është kumbull dhe jo pjeshkë.