Tayna ‘freestyle’ prej karantinës

Tyan nuk po qon kohën bosh në karantinë.

 

Tayna njihet si tekst shkruese shumë e mirë në muzikën që ajo bën, dhe këtë e dëshmoi tani edhe një herë me anë të një videos.

Reperja e kthyer nga Amerika ditë më parë është izoluar në shtëpinë e saj në Prizren, dhe gjatë kësaj kohe ka përgatitur edhe një vers të shkurtër për fansat e saj.

Të cilën ajo e ndau në profilin e saj në Instagram ku shohim përsëri armën e saj të fortë në lojën me fjalë.