‘Syn’ nga Floriani dhe Lindoni kalon 2 milionëshin (Video)

Me 14 qershor u hedh në Youtube.

E nga ajo ditë e deri më sot, kënga ‘Syn’ nga Floriani dhe Lindoni ka kaluar shifrën e 2 milionë klikimeve në këtë kanal.

Kënga po dëgjohet edhe në rrjetet sociale dhe është shumë e kërkuar edhe nëpër ndeja të ndryshme.

Ky nuk është suksesi i vetëm i Lindonit pasi që të njëjtën gjë po e shijon edhe me këngën ‘Kalle’ që është në bashkëpunim me Adrijan Gaxhën. /Gazeta Tribuna/