Supermodelja del komplet e zhveshur në metronë e New York

Naomi Campbell, supermdolja e famshme, ka ditur sërish si të tërheq vëmendjen me fotot më të fundit të shkrepura në metronë e New York.

 

Pas pak ditësh ajo bën 50-vjeç, por mbetet një nga top modelet që ka bërë histori në botën e modës dhe pavarësisht moshës vazhdon ende të mbetet ndër modelet më të kërkuara.

Supermodelja ka pozuar së fundmi nudo, ndërsa mbulon pjesë të trupit vetëm nga një çantë.

Campbell duket e mrekullueshme, ndërsa ka vërtetuar edhe një herë se e meriton epitetin “mbretëresha e pasarelave” nga stilistët e fotografët.