Skivi jep një koment për labelin PINT

Skivi ka folur për Pintat.

Skivi nëpërmjet Instagramit u ka kthyer përgjigje fansave.

 Ndër pyetjet që iu parashtruan, dikujt i interesoi se çfarë mendimi ka Skivi për labelin PINT dhe sigurisht se nuk ka munguar as përgjigja e tij.

Skivi tha se ka respekt për ta ndërsa në një tjetër postim ka treguar se është duke punuar për këngë të reja.