Skivi dhe Cozman përfundojnë në stacionin e Policisë (Foto)

Reperët nga Prishtina Skivi dhe Cozman, të cilët aktualisht po qëndrojnë në Tiranë, duket se nuk i kanë punët mirë me policinë e Kosovës.

Kjo pasi që Skivi në faqen e tij zyrtare në Facebook ka postuar një fotografi ku shihet së bashku me Cozman dhe të dy janë në stacionin e Policisë në Prishtinë transmeton Tribuna.

Se për çka ata dy janë aty nuk dihet por do ta mësojmë në vazhdim/Gazeta Tribuna