Shota Baraliu vjen me disa foto “të nxehta” (FOTO)

Shota Baraliu është emer i njohur nga të gjithë. Ajo është aktore e diplomuar, një femër e fuqishme, e cila gjithmonë habitë me guximin artistik.

Shota, ka pasur disa role në teatër dhe kinematografi. Ajo, është natyrë që i pëlqen të thyej tabutë, e këtë e tregon edhe fakti që Shota është ndër të vetmet aktore që nuk ka refuzuar as role të ashtuquajtura ‘’të nxehta’’.

Aktorja ka thënë se nuk ka komplekse, sepse është aktore.