“Sevdaja” thotë Sabri Fejzullahu (VIDEO)

Sabri Fejzullahu ka publikuar këngën e tij e cila titullohet “Sevdaja”.

Teksti i “Sevdasë” është shkruar nga Arsim Bunjaku, ndërsa Virusi e ka bërë muzikën dhe orkestrimin.

XL Films është përkudjesur për realizimin e videoklipit të kësaj kënge./Gazeta Tribuna/