Saranda Krasniqi lanson baladën e re (Video)

Këngëtarja Saranda Krasniqi ka lansuar këngën e saj të re.
Ky projekt muzikor i quajtur ‘Mos me fol’ është një baladë e punuar nga Edi Balili dhe Arsim Bunjaku po pritet mjaft mirë nga ana e publikut.
‘Mos më fol’ vjen nga Saranda pas publikimit të disa projekteve të tjera, edhe pse ajo më shumë është e koncentruar në dasma./Gazeta Tribuna/

https://www.youtube.com/watch?v=8B0VCGAEPX0&feature=youtu.be