Sara Hoxha kërkon kujdes të shtuar nga qytetarët: Ju po rrezikoni shëndetin e vëllait tim që vuan nga…

Sara Hoxha ka ndarë një apel prekës me ndjekësit e saj.

 

Sara Hoxha është një nga trashëgimtaret e ‘Top Medias’, ajo së fundmi ka shfrytëzuar rrjetin social Instagram për ti bërë thirrje qytetarëve t’i evitojnë daljet e panevojshme.

Gjatë apelit të bërë Sara ndan me ndjekësit edhe një sekret që se emi ditur më parë, atë për sëmundjen e vëllait të saj.

‘Familja ime dhe unë jetojmë vetë, nuk kemi njerëz të moshuar; dy fëmijë dhe dy të rritur të shëndetshëm. Ime me nga ana tjetër, jeton me vëllain tim 12 vjeç. Ai vuan nga Diabeti Tipi 1. Duke dalë jashtë, ju po rrezikoni jetën e tij dhe mundësinë që ai të vihet në kontakt me këdo që mund ta ketë.

Qëndroni në shtëpi. Qëndroni në shtëpi për njerëzit që nuk munden. Për infermierët tanë, mjekët, shitësit e frutave, arkëtarët e supermarketeve, farmacistët dhe të gjithë të tjerët që po rrezikojnë jetën e tyre çdo ditë. Qëndroni në shtëpi dhe kujdesuni për ato më të dobëtit’ .