Salma Hayek tregon gjoksin e saj të famshëm (FOTO)

Ajo është një aktore e talentuar.

Por, Salma Hayek është e famshme edhe për gjoksin dhe format e saj seksi.

Dhe, për ta vërtetuar këtë, edhe pse tashmë 48 vjeçe, Salma ka ekspozuar gjoksin e saj ndërsa është shfaqur në premierën e filmit të saj të fundit, The Prophet on Monday night./GT/

sal salma 2811A6DF00000578-3057832-image-a-19_1430156447920 2811A6E300000578-0-image-a-3_1430153976245 2811A7D700000578-0-image-a-2_1430153976057 2811A68A00000578-3057832-image-a-20_1430156452998 2811A91B00000578-3057832-image-a-17_1430156431400 2811A17800000578-0-cccc-a-9_1430153976278 2811A25000000578-3057832-image-a-22_1430156462414 2811A49100000578-3057832-image-a-21_1430156457305 281194CA00000578-0-image-a-8_1430153976268