Rita Ora dhe forma e shkëlqyer (FOTO)

Rita Ora është në një formë të shkëlqyer fizike.

Këtë gjë ajo e tregoi ndërsa është fotografuar në Los Angeles.

Këngëtarja 24-vjeçare po dilte nga palestra, dhe e veshur me një palë streçe dhe një kanatiere, dukej shumë seksi./GT/

R1 R2 R3 R4 R5 R6