Rihanna një fanse e flaktë e Lebron James

Simpatia e saj për basketbollistin është një gjë që dihet tashmë.

 

Një nga sportistët më të mirë në botë ka fanse një nga këngëtaret më të mira në botë

Simpatia e Rihannës për basketbollistin e Lakers Lebron James është një gjë që dihet tashmë.

Autorja e hitit ‘Diamonds’ jo rrallë herë ka shkuar në ndeshjet e tij për ta përkrahur nga afër 34 vjeçarin Lebron.

Dhe ajo tashmë ka koleksionuar disa fanella të klubeve ku Lebron ka luajtur.