Rihanna ia mbyllë gojën boksierit dhe këndon këngën e Chris Brown .

Rihanna ia mbylli gojën me shirit boksierit Mayweather dhe adhuruesit e saj në rrjetet sociale menjëherë filluan me shakatë se ‘shiriti’ ju ka nevojitur për ta rrëmbyer Karrueche Tran.

Ylli i këtyre çmimeve të këtij viti ishte sexy Rihanna. Këngëtarja 27-vjeçare u shfaq në një kombinim ‘miniaturë’ ngjyrë ari dhe tregoi këmbët e saj të gjata, si dhe një pjesë bukur të mirë e gjoksit të saj ku ndodhet edhe tatuazhi i saj.

Në mes të ceremonisë,RiRi nga çanta e nxorri shiritin me të cilin boksierit Floyd Mayweather ia mbërthej gojën.

Në rrjetet sociale menjëherë filluan shakatë e adhuruesve të saj,duke thënë se shiritin duhet ta mbaj me vete për ta mbajtur gjoksin për ti mos dal nga xhaketa,apo për të rrëmbyer çmimin Karrueche. Një surprizë edhe më e madhe për të ftuarit ishte fakti se RiRi,gjatë performancës së ish-të dashurit të saj të dhunshëm,ajo këndoi këngën e tij duke vallëzuar.

 

Tashmë është paraqitur edhe një video xhirim ku shihet Rihanna duke u argëtuar me muzikën e Chris Brown. Shikojeni!