Regjisori i njohur habit me vlerësimin e tij për gjendjen politike në vend! (VIDEO)

Këtë edicion në emisionin LEMzA me Kiki Rrahmani në Tribuna Channel i ftuar ishte regjisori i njohur Ekrem Kryeziu.

Ai nuk lë pa përmendur edhe gjendjen e tanishme në politken vendore, duke u shprehur i zhgënjyer dhe duke thumbur individë të caktuar politikë, për të ndjekur deklaratën e tij të plotë klikoni linkun e mëposhtëm./GazetaTribuna/