Prezantuesja kosovare Arbnora Ademaj tërbon me gjoksin e saj (Foto)

Ish-miss Kosova dhe prezantuesja e njohur Arbnora Ademi, ka realizuar së fundmi një sesion të fotografive

Me format e saja bombastike, edhe fotot s’kanë si dalin të këqija. Shikojini dhe binduni edhe vet.

 

arb