Pjesë e Sunny Hill Festival edhe Lumi B

Vazhdimisht në faqen zyrtare të ‘Sunny Hill Festival’, po bëhen të ditur emrat pjesmarrës në festival.

Së fundi është bërë e ditur se pjesë e festivalit do te jetë edhe reperi i njohur, Lumi B.

“Lumi B i bashkohet  #SunnyHillFestival’s radhitje e mahnitshme!” kanë shkruar faqja ‘Sunny Hill Festival’ me të cilën konfirmonjnë pjesëmarrjen e tij në festival.

Po ashtu është konfirmuar se pjesëmarrës do të jenë edhe Art Lokaj, dhe Nushi.