Përvoja aktuale e Albës në “Tribuna Channel”- (Video)

Alba Morina- prezantuese, e ftuar në emisionin e fundit “Si n’shpi”, përveq pasionit për gatim, ndau edhe shumë informacione të ndryshme me ne.

Ajo tregoi për fillimet e karierës së saj në gazetari.

Detaje se si është të punosh një profesion të tillë, dhe shumëqka tjetër.

Albën së fundi e keni parë në ekranet e “Tribuna Channel”.

Ajo në linkun e mëposhtëm tregon për përvojën e saj dhe si po ndihet ajo në ambientet e këtij televizioni!?