Përveç se është seksi, ka dhe një gjë të veçantë

Një modele seksi ju mund ta shihni kudo në internet, por një modele me sy në dy ngjyra të ndryshme nuk e shihni shpesh. I tillë është rasti i 20-vjeçares Sarah Mcdaniel, e cila ka tërhequr vëmendjen e njerëzve pasi ka një sy në ngjyrë jeshile dhe një tjetër ngjyrë blu.

Shkaku i kësaj njihet nga mjekësia si heterokromia dhe prek afërsisht 6 në çdo 1000 njerëz. Kur Sarah publikon fotot e saj në rrjetet sociale, për njerëzit duket e pabesueshme. Ajo ka pozuar së fundmi për revistën “Arsenik”, dhe duket e bukur dhe mjaft seksi, pavarësisht “defektit”.

sarah