Perrie Edwards shkëlqen në Londër

Ajo shumë rrallë mundohet të duket më pak se përfekte. Edhe kësaj radhe Perrie Edwards ishte vendosur për të lënë përshtypje kur u pa të dilte në Londër të hënën të hënën, për një natë mes yjesh në restorant “Sexy Fish”.
Ylli 22 vjeç dukej sensacionale në një bluzë të bardhë dhe të shkurtë, të cilën e kishte përshtatur me një fustan të gjatë.

004

003

002