Për çfarë po ndjen Agron Mustafa ‘dhembje e mall’! (Video)

Këtë edicion në emisionin LEMzA’ në Tribuna Channel me Kiki Rrahmani, mysafirë ishte drejtori i Vala-së, Agron Mustafa.
Të gjithë e kemi njohur si një person të suksesshëm mirëpo tek LEMzA’ ai shfaq anën tjetër të tij, duke sjellur shumë befasi dhe ekskluzivitete.
Duke kujtuar vitet e fëmijërisë ai rrëfen edhe një fakt për të cilin ndjen shumë mall, për t’a kuptuar se për çfarë bëhet fjalë klikoni linkun në vazhdim./GazetaTribuna/