Pas Taynas, Don Phenom sjell bashkëpunimin e radhës me këtë këngëtare shqiptare? [VIDEO]

on Phenom njohu goxha sukses me këngën ‘Columbiana’ në bashkëpunim me Taynan. Por reperi nuk I la me kaq bashkëpunimet pasi jo shumë vonë, realizoi të radhës me reperen e re, Sara.

Ai këtë periudhë ndodhet në Shqipëri i anagzhuar me koncerte. Dhe të radhës do ta ketë me këngëtaren shqiptare, Enca. Reperi dhe këngëtarja janë parë në shoqërinë e njëri-tjetrit në një video të postuar nga Don Phenom. Nga kjo, fansat kanë nisur të mendojnë se ata do të mund të sjellin edhe një bashkëpunim.