Pas publikimit, bllokohet kënga e Dua Lipa dhe Ariana Grande

Pas publikimit, bllokohet kënga e Dua Lipa dhe Ariana Grande.
Tashmë ka kaluar një kohë që kur është bërë zyrtare dueti mes Dua Lipa e Ariana Grande.

E kënga e tyre e cila quhet “Bad to You” është bllokuar pas lansimit në aplikacionin “Audio Mack”,

E ky bllokim ka një aryse.

Sipas “Clever News” ky projekt do të ndodhë vërtetë, pasi vajzat janë njëkohësisht duke punuar me albumet e tyre të reja dhe nuk dihet saktë se kur do mund të publikohet versioni origjinal i këngës.