Para shumë vitesh Remzien e ngatërroin në spital, këngëtarja flet për rikthimin në familje!

Bilbili i muzikës popullore Remzie Osmani ishte e ftuar në edicionin më të ri të emisionit LEMzA’ me Kiki Rrahmani në Tribuna Channel duke sjellur kështu rrëfime ekskluzive nga jeta e saj.

Ndër të tjea ajo gjatë intervistës rrëfen edhe momentin kur si foshnjë e ngatërroin në spital dhe se si arriti të kthehej në familje.

Për të mësuar historin e plotë klikoni linkun në vazhdim./GazetaTribuna/