Një artiste e re në skenën tonë (FOTO/VIDEO)

Është kjo këngëtarja e re ‘Ari Blue’ një vajzë bukuroshe me sy të kaltër.

Ajo duket se premton shumë në botën e muzikës, dhe ka hyrë menjëherë në konkurrencën e madhe.

Në një videoklip që sapo e ka publikuar duket mjaftë bukur, seksuale dhe sexy.

ar

 

Më poshtë po e sjellim videoklipin e kësaj këngëtare të re:

https://www.youtube.com/watch?v=_dbUdZ5qZm4