Nga konvikti nr. 8, kështu po mbrohet Robert Berisha nga koronavirusi

Roberti vazhdon qëndrimin e tij në konvikt.

 

Këngëtari Robert Berisha ndodhet i izoluar brenda konviktit në Prishtinë.

Kjo pasi kishte udhëtuar nga Turqia dhe i duhet të rri për 14 ditë në karantinë.

Ai fillimisht nuk ishte i kënaqur me kushtet brenda konviktit por si duket tani është adaptuar.

Brenda konviktit, këngëtari ka treguar se po mbrohet me alkool e vitamina.