Morena nuk ndalet! (Foto)

Përderisa shumë të tjerë në orët e mëngjesit të së dielës pushojnë dhe shkojnë në vende rekreative Morena Tarakun as e diela e vikendit nuk e ndalon së kujdesur për veten.

Gjatë të dielës në mëngjes Morena po bën ushtrime dhe po kujdeset për shëndetin e saj, transmeton Tribuna.

Profili i Morenës në instagram as sot nuk mbet pa u pasuruar me një foto tjetër të saj duke bërë ushtrime.