Mimoza Shkodra pozon me shumë stil në fotosesionin e ri

Mimoza Shkodra ka pozuar me shumë stil.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Mimoza Shkodra, kohët e fundit ka filluar të jetë aktive në publikimin e projekteve muzikore dhe jo vetëm.

Ajo shpesh me ndjekësit po ndan foto të ndryshme, nga studio, por edhe nga ato profesionale në të cilat shfaqet me shumë stil.

E tillë u paraqit në fotosesionin e fundit me shumë stil në veshje sportive. Ndjekësit i kanë lënë komente të ndryshme.

Disa prej tyre i kanë thënë se kjo ngjyrë i shkon shumë.