Mimoza Shkodra në studio për projektin e ri muzikor

Mimoza Shkodra po vjen me këngë të re.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Mimoza Shkodra ka nisur punën për këngën e saj më të re.

Ajo ka publikuar fotografi nga studio dhe ka lënë të kuptohet se projekti i saj më i ri muzikor do të vijë shumë shpejtë.

Mimoza nuk ka zbuluar detaje të tjera, lidhur me datën e publikimit apo edhe emrin e këngës por detajet mbetet t’i marrim vesh shumë shpejtë.