Milaim Zeka “Ja cila gazetë serbe që është botu me pare të UDB-es del ende në Kosovë në gjuhën shqipe (Video)

Në emisionin LEMzA’ në Tribuna Channel Milaim Zeka tregonë se si emri i tijë ka qenë I lakuar edhe nëpër shumë gazeta dhe portale.

Ndër të tjera Milaim Zeka rrëfen edhe për një lajmë akuzues që I është bërë nga një gazetë serbe që është botuar me pare të UDB-es e që del ende në Kosovë në gjuhën shqipe.

Se cila është kjo gazetë sipas Milaim Zekes, kuptojeni përmes linkut në vazhdim./Gazeta Tribuna/