Milaim Zeka ”Ish gruja ime nuk ka qenë lopë me ma marr dikush” (Video)

Në emisionin LEMzA’ në Tribuna Channel me Kiki Rrahmani këtë javë ishte I ftuar Milaim Zeka. Ai rrëfen edhe për gruan e tij të parë ku ndër të tjera thotë ”Ish gruja ime nuk ka qenë lopë me ma marr dikush”

Se pse e tha ai këtë shprehje dhe a ja ka marr ndokush gruan e tij kuptojeni përmes linkut në vazhdim./Gazeta Tribuna/