Milaim Zeka flet për kembët e Besa Gazxherrit dhe gjoksin e Elita Rudit (VIDEO)

Milaim Zeka në emisionin “EliteZone” foli edhe për këmbët e Besa Gaxherrit dhe gjoksin e Elita Rudit. Për më shumë shikojeni videon më poshtë./Gazeta Tribuna/