Mediat turke shkruajnë për Genta Ismajlin

Genta Ismajli muajin që shkoi ishte në Turqi.

Genta Ismajli ka qëndruar për disa ditë në Turqi gjatë muajit tetor, dhe arsyeja e qëndrimit ishte një bashkëpunim me një artist turk.

Qëndrimi i këngëtares shqiptare në shtetin turk nuk i ka shpëtuar as mediave vendase të cilat së fundmi i kanë kushtuar edhe disa rreshta për të.

“Genta Ismajli kishte vizituar Turqinë për një bashkëpunim surpriz, dhe këngëtarja ka mbetur e mahnitur me bukuritë e shtetit turk, sidomos me Stambollin, ku një pjesë i takon Azis dhe një pjesë tjetër Evropës, është një qytet i pabesueshëm” kishte thënë Genta për Korkusuz.