Leonora Jakupi e gjen “Princin”…!?

Këngëtarja e mirënjohur Leonora Jakupi e hapi sezonin më të ri të emisionit “Si n’shpi” e ftuar për të ndarë recetat e tyre së bashku me aktorin e mirënjohur Fatmir Spahiu.

Përveq recetave ata ndanë më të rejat për publikun nga jeta e tyre private dhe ajo profesionale.
Mes të tjerash, Leonora si duket e ka gjetur “Princin” e saj!

Ndiqeni deklaratën e saj në linkun e mëposhtëm!